Komplett Bank Mastercard

Yksi kortti – monta etua. Luottokortti, jolla keräät bonuksia ja etuja jokaisesta tekemästäsi ostoksesta – myös verkkokaupoissa!

Komplett Bankin Mastercard -luottokortin avulla teet maksamisesta sujuvampaa niin kivijalkakaupoissa kuin verkossakin.

  • Ei vuosimaksua
  • Vapaavalintainen PIN-koodi
  • Maksuttomat käteisnostot
  • Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa luotollesi

Kerrytä maksulykkäystä ostoksillesi Komplett Bank Mastercardin avulla ilman korkokuluja! Maksulykkäystä on saatavilla 3, 6, tai 9 kuukauden ajalle. Näin saat joustoa talouteesi ilman erillistä maksusopimusta. Komplett Bank Mastercard -kortilla varmistat verkko-ostostesi olevan aina turvattuja.

Kerää bonuksia joka ostoksella

Komplett Bank Mastercard -kortilla kerrytät bonuksia jokaisesta verkossa tekemästäsi ostoksesta. Bonusohjelman avulla säästät rahaa ja kerrytät bonuksia jokaisesta ostoksesta.

100 bonuspistettä = 10 euroa

Luottokortin bonusjärjestelmän avulla voit kerryttää jopa 500 bonuspistettä kuukaudessa ja 2000 bonuspistettä kalenterivuoden aikana. Bonuksia voit hyödyntää bonusohjelmaan kuuluvien etujen lunastamiseen!

Luottokortti räätälöity verkko-ostoksiin

Komplett Bank Mastercard on luottokortti joka on suunniteltu helpottamaan verkko-ostoksien tekoa. Luottokortissa on myös lähimaksuominaisuus joka nopeuttaa kaupassa asiointia. Uutuutena Komplett Bank MasterCard toimii myös Google Pay-sovelluksessa. Voit maksaa ostoksesi kätevästi mobiilimaksuna puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi – sekä verkossa, että kaupan kassalla!

Vakuutuksilla turvaa matkustamiseen ja ostoksiin

Komplett Bank Mastercardiin kuuluvien vakuutusten avulla saat helpotusta arkeesi. Luottokorttiin kuuluvat seuraavat vapaaehtoiset vakuutukset:

  • Henkilöllisyysvarkausvakuutus
  • Matka- ja peruutusvakuutus
  • Ostoturvavakuutus
  • Maksuturvavakuutus

Komplett Bank – Norjalainen pankki Suomessa

Komplett Bank ASA on norjalainen liikepankki, joka on perustettu vuonna 2014. Pankin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Norjassa, mutta Komplett Bank toimii Norjan lisäksi myös Suomessa ja muualla Skandinaviassa.

Suosituimmat tuotteet Komplett Bankin valikoimassa ovat joustoluotto, sekä Komplett Bank Masterbank -luottokortti. Pankki myöntää myös kulutusluottoja 50 000 euroon asti.

Komplett Bank tekee yhteistyötä Komplett Groupin kanssa, joka toimii useiden johtavien verkkokauppojen taustalla Norjassa ja Skandinaviassa. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Komplett.se, Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

TilaaLuottokortti voi olla pelastus matkalla – Auttaa näissä 5 tilanteessa

26.5.2018

Joskus matkustaessa törmää tilanteeseen, josta selviää parhaiten vain luottokortin avulla. Luottokortin hankkimista kannattaa harkita varsinkin silloin, kun matkustaa paljon. Paljon...

Lue lisää